Bouwmetaal vacature

Zinkwerker / Soldeerder

Moin, vroege vogel

Lekker vroeg de bouw op, dat is voor jou geen probleem. Met jouw eigen bus vol eigen materiaal en gereedschap sta je om 07:30 op locatie van de klant om te werken met zink en jouw beste maat, de soldeerbout!

Wat ga je doen?

Je gaat werken bij gave innovatieve projecten. Daar lever jij bijzonder mooi maatwerk! Jouw taak is om zink en/of andere metalen aan te brengen (solderen) bij de klant of project. Dit ga je lekker in de buitenlucht doen, fijn hé. Maar.. als het té koud en té gevaarlijk is om buiten te werken dan ga je binnen in onze eigen werkplaats aan de slag.

Op locatie communiceer je met opdrachtgevers of de klant. Maar ook heb je contact met kantoor en/of werkplaats voor extra materiaal of wanneer aanvullende werkzaamheden zich voor doen. Samen op pad gaan met een collega? Of eventueel je favoriete maatje, waar je al jarenlang aan vastgeroest bent? Met nemn!

Je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen, volledig passend bij jou! Dit kan zowel in theorie als praktijk zijn, ongeacht je (werk)ervaring. Daarnaast help je anderen door jouw reeds opgedane kennis over te dragen aan (nieuwe) collega’s. Als je het leuk vindt en voldoende ervaring hebt, krijg je de mogelijkheid om een junior collega te begeleiden. Het mooiste aan jouw vak is; je ontwikkelt een passie voor het mooiste product ter wereld; zink.

Wat kunnen wij van jou verwachten?

Je hebt twee rechterhanden en technisch inzicht. Het mooiste zou zijn als je al reeds opgedane werkervaring en/of -studie hebt vanuit een technische hoek. Met een dosis zelfstandigheid kan je geordend en netjes werken, zodat veiligheid én kwaliteit gegarandeerd is. Hoge daken en steigers is voor jou geen uitdaging.
Loopt het op locatie allemaal toch anders dan verwacht? Jij bedenkt op locatie direct de oplossing op maat! Kan niet anders! Verder beschik je over communicatieve vaardigheden, je vindt het geen probleem om het visitekaartje van ons te zijn.

Geen of weinig ervaring, maar toch een zinkwerker worden?

Bij ons leer je door te werken in een unieke dagelijkse leer- en praktijkschool, aangezien wij onderdeel zijn van Zinkmeesters, de beste vakspecialisten in het werken met zink. Je leert dan ook op locatie de technieken van de beste vakspecialisten én je wordt er zelf ook één. Hieronder staat een van de mogelijke groeipaden.

Junior zinkwerker

Zinkwerker

Senior zinkwerker

Wat kun je dan bij ons verwachten?

Zien we je snel?

Kom jij binnenkort bij ons binnenwalsen? Wij zetten de koffie klaar! Geen tijd voor een bezoekje op korte termijn? Een mail of belletje is eerst ook voldoende.

Denk je nou van; hé, is toch wel leuk zo’n functie. Mail of bel dan naar Marcel: m.krikhaar@bouwmetaal.nl of bel/app naar 06-20430502.