Werken bij Bouwmetaal

Vakmanschap en betrokkenheid

Ontwikkeling en groei

Werken bij Bouwmetaal betekent deel uitmaken van een hecht en gepassioneerd team. We hebben een mooie en gezonde mix van leergierige en gedreven jongeren en ervaren vakmensen. We hechten veel waarde aan een gezellige en informele werksfeer, waarin je jezelf thuis kunt voelen en waarin plezier en hard werken hand in hand gaan. Bij Bouwmetaal krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Samen werken we aan innovatieve en uitdagende projecten, waarbij vakmanschap en betrokkenheid centraal staan.
Werken bij Bouwmetaal

Vacatures

Bouwmetaal

Groeimogelijkheden

Je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen, volledig passend bij jou! Dit kan zowel in theorie als praktijk zijn, ongeacht je (werk)ervaring. Bij ons leer je ook door te werken in een unieke dagelijkse leer- en praktijkschool, aangezien wij onderdeel zijn van Zinkmeesters, de beste vakspecialisten in het werken met zink. Je leert dan ook op locatie de technieken van de beste vakspecialisten én je wordt er zelf ook een. 


Maak kennis met

Onze collega's

Jan Schepers

Werkplaats Coördinator

Twan ten Napel

Zinkwerker en calculator

Kas Rikmanspoel

Bijbaan zinkwerker

Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen

Op vrijdag is het tijd voor snacks

je eigen bedrijfsbus

Werken in een vakkundig team

samen moeten we het doen

Gezellige bedrijfsuitjes

groeimogelijkheden

Balans tussen hard werken en gezelligheid

Werken aan prachtige projecten

Bouwmetaal

Dit is werken bij ons

Bij Bouwmetaal geloven we dat onze werkcultuur net zo belangrijk is als ons vakmanschap. We zijn er dan ook trots op dat we niet alleen een familiegevoel hebben, maar dat we ook daadwerkelijk meerdere gezinsleden hebben die bij ons werken. Wij hebben een cultuur van hard werken, vrijheid, donders ouwehoeren met elkaar en hebben veel voor elkaar over. Een sfeer waar we trots op zijn.
Contact

Neem contact met ons op!

Contact

Neem contact met ons op!