Bouwmetaal vacature

stage op de bouw

Moin, goa ie met in de bus?

Ben je op zoek naar een stage waar je ervaring kunt opdoen in de bouw/metaalsector? Wij bieden een stageplek aan waar je de kans krijgt om je vaardigheden te ontwikkelen en praktijkervaring op te doen in deze industrie.

Wat ga je doen?

Je gaat als volledig teamlid werken bij gave innovatieve projecten. Daar lever jij bijzonder mooi maatwerk! Jouw taak is om zink en/of andere metalen aan te brengen (solderen) bij de klant of project. Maar ook het voorbereiden van de materialen en het aanbrengen indien daar niet door de werkplaats in kan worden voorzien. Dit ga je lekker in de buitenlucht doen, fijn hé. Maar.. als het té koud en té gevaarlijk is om buiten te werken dan ga je binnen in onze eigen werkplaats aan de slag. Het mooiste aan jouw vak is; je ontwikkelt een passie voor het mooiste product ter wereld; zink.

Je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen, volledig passend bij jou! Je loopt deze stage via de Innovatiehub Tubbergen. Naast de inhoudelijke begeleiding van jouw werkplekbegeleider, biedt de hub ook masterclasses tijdens ontwikkelingsmiddagen. Verder krijg je de unieke kans om binnen de vier bedrijven in de hub binnen te kijken en je ontvangt extra begeleiding.

Wat kunnen wij van jou verwachten?

Je hebt twee rechterhanden en technisch inzicht. Met een dosis zelfstandigheid kan je geordend en netjes werken, zodat veiligheid én kwaliteit gegarandeerd is. Hoge daken en steigers is voor jou geen uitdaging. Je belangrijkste contacten heb je met collega’s en eventueel opdrachtgevers (extern).

Kijken wat bij jou past

Bij ons leer je door te werken in een unieke dagelijkse leer- en praktijkschool, aangezien wij onderdeel zijn van Zinkmeesters, de beste vakspecialisten in het werken met zink. Je leert dan ook op locatie de technieken van de beste vakspecialisten én je wordt er zelf ook één. Hieronder staat een van de mogelijke groeipaden.

Stagiair

Eindopdracht

Leerling/junior zinkwerker

Wat kun je dan bij ons verwachten?

Zien we je snel?

Kom jij binnenkort bij ons binnenwalsen? Wij zetten de koffie klaar! Geen tijd voor een bezoekje op korte termijn? Een mail of belletje is eerst ook voldoende.

Denk je nou van; hé, is toch wel leuk zo’n functie. Mail of bel dan naar Marcel: m.krikhaar@bouwmetaal.nl of bel/app naar 06-20430502.