Over Bouwmetaal

Bouwmetaal

Dit zijn wij

Bouwmetaal is een vooraanstaand bedrijf dat gespecialiseerd is in het verwerken van non-ferro metalen zoals zink, aluminium en koper. Deze metalen worden verwerkt tot hoogwaardige (prefab) dak- en gevelbekledingen. Het gebruik van non-ferro metalen heeft tal van voordelen, waaronder hun esthetische uitstraling, betrouwbaarheid, onderhoudsvriendelijkheid en duurzaamheid.

Bij Bouwmetaal hechten we veel waarde aan kwaliteit en gedegen advies. We hebben dan ook veel kennis en ervaring in huis als het gaat om de verwerking van non-ferro metalen. Zo kunnen we onze opdrachtgevers altijd voorzien van een passend advies op maat dat aansluit bij hun specifieke wensen en behoeften. Bovendien werken we nauw samen met architecten, bouwbedrijven en andere partijen om zo gezamenlijk tot het beste resultaat te komen.

24

Jaar
Bouwmetaal

2000 – Opgericht in Albergen
2004 – Start nieuwbouw Tubbergen
2005 – Nieuwe huisvesting in Tubbergen
2012 – Doorgroei naar full-service bedrijf
2015 – Aangesloten bij Zinkmeesters/KOMO certificering
2017 – Oprichting Innovatiehub Tubbergen
2022 – Nieuwe aandeelhouders Kelvin en Hans

Onze missie en visie

Missie
Door te doen wat je zegt en nakomt wat je afspreekt maken wij ‘kwaliteit met een vleugje Twente’. Met ons vooruitstrevende vakmanschap, creativiteit en een no-nonsense instelling, leveren wij bijzonder mooi maatwerk. Wij vinden goed werkgeverschap een onlosmakelijk onderdeel van duurzaam ondernemen, hiermee creëren wij een omgeving waar ontwikkeling centraal staat, voor zowel de opdrachtgevers als medewerkers.
Visie
Het aanbieden van het hoogst mogelijke haalbare kwaliteit. Door te werken met enkel duurzame materialen creëren wij een zo lang mogelijke levenscyclus van gebouwen. Zo blijven wij meesters in ons vakgebied.

Betrouwbare samenwerkingspartner

inzetten voor Duurzaamheid

Jong talent binden

Hoogwaardige producten

team van Vakmensen

blijven innoveren

Gemoedelijke sfeer

Goed werkgeverschap

Bouwmetaal

Onze partners

Zinkmeesters

nederland

Innovatiehub

Tubbergen

Bouwmetaal

Certificering

Wij zijn onderdeel van De Zinkmeesters die in het bezit is van het KOMO-procescertificaat en werkt het conform BRL 5212 en URL 0299/09. Dit betekent dat alle projecten worden beoordeeld door de onafhankelijke keuringsinstantie IKOB-BKB, waardoor kwaliteit altijd gewaarborgd is.

Contact

Neem contact met ons op!

Contact

Neem contact met ons op!