Bouwmetaal in dienst van u

Alles wat je binnen kunt voorbereiden, hoef je buiten niet te doen

Binnen ons bedrijf worden alle details en producten vanuit coil en plaat zelf vervaardigd. Dit geeft een voordeel in de planning, maar ook in de kwaliteit van de uitvoering.

}

Prefab heeft de toekomst !

Prefab is het woord van de nabije toekomst in de bouw. Wij bij Bouwmetaal zijn het daar volledig mee eens en bekijken vooraf of in samenwerking met opdrachtgevers naar de optimale verhouding en uitvoering van elk detail en project. Een dakkapel kan vaak veel beter prefab bekleed worden in de werkplaats. Naast optimale werkomstandigheden kan er op de bouw een stuk beter gepland worden en alles is meteen waterdicht.

Met behulp van slagscharen, kraalmachines en zetbanken wordt elk mogelijk detail zoveel mogelijk prefab voorbereid. Moderne zetbanken waarbij elk detail door bijvoorbeeld onze moderne Schröder zetbank tot een maximale lengte van 4 meter aangeleverd kan worden. Daarnaast beschikt Bouwmetaal voor de meest gangbare systeembekledingen over diverse profileermachines waaronder een Schlebach Quadro. Een multifunctionele machine uit het topsegment zodat een perfect eindresultaat gegarandeerd kan worden.

}

Alles in eigen huis

Van detail naar monster, van prefab naar complete montage, alles in eigen huis Bouwmetaal is een no nonsens bedrijf die doet wat ze zegt.

Oog voor detail en zorg voor het materiaal brengt ons bij een groeiende groep opdrachtgevers binnen de bouwwereld door heel Nederland. Of het nu een installateur, een bouwonderneming of architect is, de deur staat bij ons open en de koffie is altijd klaar. Door te doen wat je zegt en nakomt wat je afspreekt maken wij 'kwaliteit met een vleugje Twente' elke dag weer waar.

}

PREFA

We hebben een nieuwe fabrikant!

Wij gebruiken bij Bouwmetaal niet alleen koper en zink maar ook aluminium. Dit komt van onze nieuwe fabrikant PREFA. Ook met dit materiaal zijn wij zeer ervaren en maken wij onder andere dakbedekking, gevelbekleding, dakkapellen, goten enz.

}

Certificering en garantie

Een groep echte meesters die elke dag weer klaar staan om uw project naar tevredenheid uit te voeren. Onze lat werd jaren geleden zo hoog gelegd dat het bijna als vanzelfsprekend gezien mag worden dat er de uitnodiging kwam om lid te worden van de Zinkmeesters. Koper en zink worden al eeuwen veelvuldig toegepast in bouwprojecten. De non-ferro metalen zijn mooi, betrouwbaar, onderhoudsvrij en duurzaam. Ook in mileuopzicht : 100% recyclebaar en een lage CO2 footprint. De eindeloze toepassingsmogelijkheden maken koper en zink daarmee tot uitstekende bouwmetalen voor innovatieve en architectonische ontwerpen. Alsmede voor renovatie en monumentenzorg.

Vakmanschap en verzekerde garantie Het werken met koper en zink vereist vakmanschap. Om de kwaliteit van dit vakmanschap te waarborgen is in 1992 De Zinkmeesters opgericht. Een modern gilde waarbij de beste koper- en zinkverwerkers van Nederland zijn aangesloten, die voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. De Zinkmeesters herkent u niet alleen aan hun signatuur maar ook aan de waterdichte, verzekerde garantie van 10 jaar op alle daken en gevels. De Zinkmeesters zijn in het bezit van het KOMO-procescertificaat en werken conform BRL 5212 en URL 0299/09. Bovendien worden de projecten beoordeeld door de onafhankelijke keuringsinstantie IKOB-BKB. Zo is kwaliteit altijd gewaarborgd.

}

Informatie

Kom gerust langs voor informatie!

Wij kunnen u alles vertellen over wat wij maken en wat onze mogelijkheden zijn. Dus kom met vragen en onze medewerkers zullen u te woord staan. Ook zijn er bij ons folders verkrijgbaar die u thuis rustig kunt bekijken.

}

Groothandelpakket

Het volledige HWA-pakket in zink, koper en lood.

Enkel A-kwaliteit merken als Grömo, Fricke, VM Zink, NedZink, Rheinzink en Semmler liggen hier in de schappen. Een gegarandeerde kwaliteit voor een marktconforme prijs bepalen bij Bouwmetaal BV de keuze van beschikbaarheid. Onze producten in de schappen wijzigen nagenoeg niet van fabrikant waardoor na- en bijlevering risicoloos wordt. Niet voor niets is er een constante vaste groep klanten die enkel om deze reden kiezen voor producten uit het Bouwmetaal magazijn.

}

Stage of afstuderen?

Bouwmetaal heeft doorlopend uitdagende stage- en afstudeeropdrachten beschikbaar en neemt deel aan Innovatiehub Tubbergen.

Innovatiehub Tubbergen is een samenwerking tussen vier bedrijven: Bouwmetaal, Kamphuis Sloopwerken & Asbestsanering, Loohuis Communicatie & Beveiliging en Loohuis Installatiegroep. Uit deze verbinding tussen ondernemerschap en onderwijs ontstaan innovatieve stage- en afstudeeropdrachten voor diverse opleidingsrichtingen en onderwijsniveaus. Bekijk de vacatures hieronder of op www.innovatiehubtubbergen.nl Vacature Bouwmetaal – Implementatie en toepassing BIM Vacature Bouwmetaal – Standaardisatie planningsproces Vacature Bouwmetaal – Verpakkingsoplossing metaalproducten Bedrijfsoverstijgende vacature – Gezonde werknemers metaalproducten

}